Instagram livestreams met kick-ass content creators

Elke dinsdag ging ik live op Instagram met Kick-ass contentcreators. Met creators die ik heb geïnterviewd voor mijn boek Kick-ass content voor social media. Vanaf september zet ik het livestreamen weer voort. Met wie zal ik live gaan? Let me know op Insta!

Hier kun je 8 Instagram livestreams terugkijken in IGTV:

Het gesprek met Perfectly Pink fotograaf en contentcretor Joyce Meursing van Justlikesushi, die nu op Curacao woont. Over haar favoriete apps, de kleur roze en video’s versus foto’s!

Het gesprek met knappe dokter Heleen Lameijer, die naast haar baan als eerste hulp arts ook eigen reanimatie cursussen ontwikkelde op Insta. Over social combineren met een drukke baan, leuke content maken, nare reacties krijgen en Corona.

Het gesprek over filters bedenken, maken en publiceren en de trends met filterwizard Chris Pelk. Over wat de toekomst van augmented en virtual reality ons gaan brengen. En over ‘nee’ zeggen tegen Madonna die een filter van jou wil 🙀 Wat te denken van de Appie hamster 🐹op je karretje (die je ziet via je speciale lenzen) die jouw persoonlijke aanbiedingen roept als je langs het product loopt? Ook tipt hij trends 🔮in filterland van 3D omgevingen (zoek maar op #versaillesrun ), de gepersonificeerde pixar avatars en zelfs totale body scans. It will be CRAZY, the world, he says!

De livestream met comedy chick Marit Brugman, vrouw van en mede-eigenaar van Dylan Haegens was er een voor in de top tien! Marit is een multi-talent en die talenten zet ze vooral in om anderen te helpen. Ze schrijft de scripts voor de mega-populaire en grappige Youtube series van Dylan & friends “10 manieren om ….” en richtte de stichting Durf te Vragen op om psychische problemen onder jongeren bespreekbaar te maken. Ze vertelt ook over hoe het is om beroemd te zijn en (bijna) getrouwd te zijn met een grote Youtube ster.

Livestream met age positive community starter Denise Boomkens van and.bloom. Haar content is een mix van self love quotes, selfies en filmpjes van Denise en haar prachtige outfits en portretten die zij als fotograaf maakt van oudere dames mèt daarbij hun verhalen. Haar communitymembers noemt zij #bloomers 🌸en ze praten over alles wat te maken heeft met ouder worden op een positieve manier. Van de meno-pauze tot seksualiteit en van mode tot carriere.

Livestream met drone dudette @MarleenHoftijzer.
Hoe werkt dat, filmen met een drone? Wat is tof om te doen, waar moet je op letten, wat zijn gave shots?

Livestream met seksvlogger Linda de Munck (26)
@Linnndademunck vertelt over haar ‘reis’ als seksvlogger, youtuber, Instagrammer, auteur en nu ook podcaster. Over hoeveel (en hoe) ze verdient, over een tijdelijke identiteitscrisis en over de breedte van het onderwerp seksualiteit. Over topless zwemmen (kan dat als er een klas pubers rondhangt?), de clitoris die nu eindelijk goed in de studieboeken staat en haar verlangen om in de jaren zeventig te leven. VRIJHEID ✊

Livestream lancering Kick-ass content voor social media boek met Uitgeverij Snor en social expert en eindredacteur Joyce Nafzger. Over het ontstaan van het boek, de interviews, en waarom je ‘m echt moet lezen.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *