Blog

AI in social media

De Magie van AI in Social Media: Van Creatieve Boost tot Algoritmisch Avontuur Hé social media rockstars, influencers-in-the-making en marketing magicians! Hoe zit dat nou precies, Artificial Intelligence (AI) in social media?  Waar zit die AI dan precies, wat doet het al en hoe kun jij er gebruik van maken? Dit artikel focust op de hotspots van creativiteit: Instagram en TikTok. Als jouw content kon…

Read More

De beste series van 2023

Ik heb héél veel series gekeken dit jaar. Mijn liefste tijdverdrijf. Ik zeg wel eens als ik moe ben ‘s avonds: ik verdoof me met series. Eigenlijk is het kijken van een serie geen ontspanning, begreep ik laatst uit een artikel. Je hoofd is alsnog aan het werk. Toch voelt het voor mij als ‘even niets voelen’, of eigenlijk: iets voelen en meemaken wat anderen…

Read More

Meta vs de EU: betalen voor een reclamevrije app

Meta, het moederbedrijf van Facebook en Instagram, werd op de vingers getikt door het Europese Comité voor gegevensbescherming; zij mogen geen persoonlijke advertenties meer tonen op basis van jouw gebruikersgegevens. Als reactie biedt Meta nu een abonnementsmodel als oplossing. Maar is dat ook een echte oplossing? Meta vs de Eu!   Meta houdt bij wat je op Facebook en Instagram zet, aanklikt of leuk vindt…

Read More

The Next Student – Instagram en TikToktrends 2023

Hier vind en download je de presentatie slides ‘Instagram en Tiktoktrends The Next Student’, die ik, Kirsten Jassies, gebruikte tijdens het Next Student Congres op 26 september in Breukelen. Wil je een coaching van mij of meedoen met een dagtraining video’s maken voor je business? Meer info vind je hier Are you interested in Linkin with me? Or on Instagram or TikTok?

showUP september 2023 – Instagram en TikToktrends 2023

Hier vind en download je de presentatie slides ‘Instagram en Tiktoktrends 2023’, die ik, Kirsten Jassies, gebruikte tijdens het het showUP event septemeber 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch. Wil je een coaching van mij of meedoen met een dagtraining video’s maken voor je business? Meer info vind je hier Are you interested in Linkin with me? Or on Instagram or TikTok?

Ecommerce live 2023 – de ultieme korte video strategie!

Hier vind en download je de presentatie slides ‘ultieme strategie voor korte video’ die ik, Kirsten Jassies, gebruikte tijdens het Ecommerce Live event in juni 2023 in de Beurs van Berlage. Wil je een coaching van mij of meedoen met een dagtraining video’s maken voor je business? Meer info vind je hier Are you interested in Linkin with me? Or on Instagram or TikTok?

Social Today Event 2023 – Frankwatching: TikTok Strategie workshop

Hier vind en download je de presentatie slides ‘TikTok Strategie’ die ik, Kirsten Jassies, gebruikte tijdens het Social Today Event van Frankwatching in februari 2023. Wil je een coaching van mij of meedoen met een dagtraining video’s maken voor je business? Meer info en aanmelden kan via Instagram Are you interested in Linkin with me? Or on Instagram or TikTok?

showUP januari 2023 – korte video voor Instagram reels en TikTok in de interieur en cadeaubranche

Hier vind en download je de presentatie slides ‘korte video voor TikTok en Instagram Reels’ die ik gebruikte tijdens het showUP event in januari 2023 voor de interieur en cadeaubranche. Wil je meedoen met een dagtraining video’s maken voor je business? Meer info en aanmelden gaat via Instagram Are you interested in Linkin with me? Or on Instagram or TikTok?