De beste series van 2020 #Bestof2020

Ik kijk teveel series. Bingen. Bijna elke avond wel. 
Maar natuurlijk heb ik daarvan genoten. En dit is het lijstje met de beste series die ik in 2020 gezien heb.

Ik heb ook net iets teveel abonnementen. Op Netflix, Apple (nu ff gratis met nieuwe phone), Ziggo XL series (alleen hier kan ik HBO series kijken als Game of Thrones en True Blood), Dinsey plus (alleen december) en Amazon prime (voor Mauro’s Anime fase). Oeps.

Dit waren verhalen die me anders lieten kijken naar onderwerpen. Die me visueel van mn sokken swipen. Mijn series zijn allemaal maar één seizoen ofwel gaat het altijd om het eerste seizoen. Kennelijk vind ik dat spannender en vernieuwender om te kijken. Ookal kijk ik toch graag meerdere seizoenen van een serie. Omdat je geen afscheid kunt nemen van bepaalde personages, werelden of van verhaallijnen.

In mijn top 6 van series zijn de hoofdpersonages 👌 
De HBO series blinken uit in styling, kleurgebruik en creatieve shots, heel cool, soms alsof je in een videoclip zit.  De muziek speelt in alle series een belangrijke rol, want daarvoor ben ik erg gevoelig. Het moet samen een geheel vormen. Ik noem de series met de naam van de hoofdpersoon die me het meeste aantrok.

  1. Arabella in I May Destroy you (HBO) 
  2. Ted in Ted Lasso (Apple)
  3. Rue in Euphoria (HBO)
  4. Alex in The Morning Show (Apple)
  5. Beth in The Queen’s Gambit (Netflix)
  6. Esther in Unorthodox (Netflix)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.