10 IPA’S en NEIPA’S uit 2020

Mijn top 10 ipa’s en neipa’s uit 2020. Dit speciaalbier vind ik als bierfluencer het allerlekkerste en ik drink niets ander meer. Ik check de meeste biertjes in op de app UNTAPPD, daar kun je al mijn ratings en #bierselfies terugvinden!

  1. IPA – They’re Playing Our Song van @beerbliotek uit Zweden
  2. NEIPA – Take the Long Way Home van @71Brewing uit Schotland
  3. IPA – Whirl Domination – @Toolbeer uit Denemarken
  4. NEIPA – Hazy Sunrise – @BrouwerijKees uit Zeeland
  5. NEIPA – No Save Point – @vandestreekbier uit Utrecht samenwerking met de hiphopband @runthejewels
  6. IPA Everything Is Under Control – @FuerstWiacekbrew uit Berlijn
  7. NEIPA – Blurred Lines – @jopenbier uit Haarlem
  8. IPA – Spirit Animal – @FuerstWiacekbrew uit Berlijn
  9. NEIPA – Mama Cool en de hele serie NEIPA’s met de naam #familyportrait van @brouwerij_Eleven uit Utrecht
  10. IPA – Juicy Liu – @Brewheartofficial uit Duitsland

Ik heb mijn smaak gevonden en bepaald in 2020.
Ik wil geen andere biertjes meer dan ipa’s en neipa’s.
Twee jaar geleden riep ik dat ik #bierfluencer was geworden, ik maakte toch al #bierselfies van elk speciaalbier dat ik dronk.
Toen @marijkehoos mij vroeg of ik nog wat eigen gifjes wilde, twijfelde ik geen moment: #biergifjes Zo heb ik een #BlondeOnBeer en #IPAgirl gifjes, mijn eigen rubrieken op Insta. Helaas zijn de gifjes dan weer niet beschikbaar op Insta, maar wel op mijn giphykanaal!
Wil jij ook toffe gifjes laten maken? Check dan even in bij @socialutions en mijn blog met al mijn gifjes

Ik ben dit jaar ook gaan betalen voor de bier checkin app @untappd omdat ik initiatieven als dit wil steunen. En ls beloning mag ik biertjes raten met tienden ipv halven, haha. Aan de extra’s voor de gebruikers mogen ze nog wel even werken 😉

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *