Workshop verhalen vertellen met Instagram en Snapchat

Wil je creatief aan de slag met Instagram of Snapchat? Meer volgers, meerinteractie, een beter verhaal vertellen? Dan ben je welkom in de Snorfabriek waar ik op  zaterdag 28 december een workshop geef om je Insta-game te verbeteren.

Vanaf januari heb ik een echte werkplek voor mijzelf op de gave locatie van de wereld van Snor: een oude NS-loods die ze tot de SNORFABRIEK gedoopt hebben. Daar komt een heus spoorwachtershuisje te staan, wat nu gebouwd wordt, wat mijn eigen kantoortje/videobooth wordt. Die werkplek heb ik nodig omdat ik steeds vaker video opneem en dat is best lastig thuis. et licht is niet goed, de achtergrondjes niet en met kinderen erbij lukt het al helemaal niet. Ik heb een plek nodig om veel visuele content op te nemen voor Youtube, Instagram, Instastories en Snapchat.

Ik wil mijn kennis graag met je delen en geef jou dan de handvatten om jouw Instagram of Snapchat verhaal te verbeteren. Ik leer je hoe je aan de slag kunt met het vertalen van je passie en doel in de vorm van storytelling. Een goed en aantrekkelijk verhaal is niet makkelijk om elke dag te vertellen, dus is het slim een bepaald format te bedenken dat makkelijk en leuk is voor jou om dagelijks uit te voeren.

Je hebt twee kansen om bij de workshop verhalen vertellen met Instagram en Snapchat te zijn op deze toplocatie, klik op de link en je kunt je plek meteen veiligstellen via Eventbrite >>
Woensdag 28 december van 10 tot 13.30 uur

De kosten zijn 75 euro inclusief BTW en inclusief lunch!
Mocht je vragen hebben, app me: 06 – 412 806 71

Wil je een persoonlijk advies?
Kom dan zondag 18 december naar de Kerstmarkt in de Snorfabriek. Daar zit ik klaar (tussen 12 en 16) voor korte en persoonlijke social media adviezen voor zzp-ers en andere zelfstandigen. Je kunt me daar aanspreken (let op de oranje letters: Kirsten Jassies) en je opgeven voor 20 minuten advies voor 10 euro.

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.