Instagram training in Utrecht

Voor starters en professionals: Instagram training!

(Tien)duizenden Instagramvolgers, een storm aan comments en nóg meer likes. We willen ze al-le-maal! Maar uhm… waar begin je? Hoe creëer je die picture perfect feed? Welke hashtags werken? En: wat is dé truc om je volgersaantal te ver(drie)dubbelen? Ik onthul alle geheimen… in mijn Instagram training in Utrecht.

Herkenbare vragen? Vast wel! Hoogste tijd om dit alles te ontdekken in een inspirerende, creatieve en hands-on Instagram training! Instagram specialisten Kirsten Jassies & Joyce Nafzger heten je van harte welkom en nemen je graag mee in de wereld van dit #1 visuele social medium.

Instagram training Utrecht

De Instaproof Instagramtraining ontwikkelde ik voor mensen die al met Instagram aan de slag zijn, maar het naar een (nóg) hoger niveau willen tillen. Ik geef de training samen met content creator/journalist Joyce Nafzger, een Instagram native: zij is er zo’n beetje mee opgegroeid. Zij is ook het aanspreekpunt voor vragen rondom de training.

Wat leer je – onder andere?

 • Waarom focus op een onderwerp en een doelgroep zo belangrijk is
 • Hoe je die focus bepaalt
 • Hoe je een mooie fotofeed creëert
 • Werken met een bedrijfsprofiel
 • Welke hashtags voor jou werken
 • Analyseren van zowel je eigen als je volgers gedrag
 • Inplannen van content
 • Adverteren op Instagram
 • Opbouwen van een community

Voor wie?

De JustK Instagram trainingen zijn geschikt voor iedereen die (nog) meer wil weten van Instagram; van newbies met enige basiskennis tot Insta-addict’s. Denk aan zelfstandig ondernemers, creatieven, communicatie- en marketingmedewerkers of managers. In de training gaan we uit enige basiskennis (denk aan: foto posten, wat is een ‘hashtag’ en wat is een ‘feed’). Het hebben van een bedrijfsprofiel is pré, maar geen must.

Let op: wil jij met 2+ mensen van eenzelfde bedrijf aanschuiven? Neem dan contact op met Kirsten (kirstenjassies@gmail.com) voor de incompany trainingsmogelijkheden.

Waar?

Alle trainingen vinden plaats op een creatieve plek in Utrecht zoals Kanaal 30 op de kanaalweg 30.

Wanneer?

Inschrijven kan via justk.cursusdata.nl
Alle trainingen zijn van 10.00 tot 17.00 uur

 • Dinsdag 18 februari (Starters)
 • Vrijdag 21 februari (Gevorderden)

De Instagram training wordt gegeven vanaf 5 aanmeldingen. Met een maximum van 15 personen. Vervalt een training onverhoopt? Dan wordt er vanzelfsprekend een alternatief trainingsmoment aangeboden.

Kosten

De kosten voor de Instagram dagtraining bedragen €299 (starters) en €350 (gevorderden) inclusief lunch, je rekent meteen af bij boeking. Koffie, thee, frisdrank en tussendoortjes zijn inbegrepen. En je krijgt er ook nog eens het boek Instaproof bij t.w.v. 17,50€
Let op: prijs is exclusief BTW. Afmelden kan tot 48 uur voor de training via Joyce.

Inschrijven Instagram training

Wil jij graag deelnemen aan een justK Instagram training? Be our guest! Inschrijven kan hier.

Meenemen

Alles wat je nodig hebt voor deze Instagram training is je smartphone. Met daarop – hoe raad je het? – Instagram! En die heb je vast standaard op zak, toch? Ideaal! Een notitieblok en een pen kunnen ook handig zijn. De rest regelen wij. 😉

Tot dan & daar!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.