Bloggers en Magazines versterken elkaar – video interview

Deze week interviewde hoofdredacteur Wim Dahof van Mediafacts mij over bloggers en magazines. Hij vroeg me om een video interview te doen als aanjaging voor het Uitgeefcongres van 26 november as. waar ik spreek over hoe je als magazine-brand kunt overleven als je papieren versie onder druk staat.

Het interview werd wel heel relevant toen afgelopen donderdag bekend werd gemaakt dat Sanoma een grote reorganisatie gaat doorvoeren. Iets wat ik zeker heb zien aankomen, maar wat toch pijn doet. KirstenJassies_mediafactsinterview

 

Mijn visie is het altijd geweest: medewerkers van magazines en merken (tenminste, de belangrijkste) moeten online ook goed geprofileerd zijn en zolang dat nog niet het geval is, moeten we met mensen werken die dat wel zijn: bloggers en social influencers. Zij kunnen goede, engagende content schrijven en zorgen voor de eyeballs de content op je site en in je blad.

Hier vind je het artikel op Mediafacts en hieronder kun je de video zien. Irrirtant om jezelf terug te zien: ik knik zoveel met mijn hoofd en knijp af en toe met mijn ogen. Leerschool voor de volgende video. Maar wel weer video-materiaal, altijd goed voor het profileren!

3 Comments

 1. marit 3 november, 2013 at 11:11

  Leuk om dat zo te lezen!

  Reply
 2. Nadia 4 november, 2013 at 14:52

  Leuke video! šŸ™‚

  Ik ben heel erg benieuwd wat de toekomst zal brengen op het gebied van Bloggers/magazines…

  Groetjes

  Reply
 3. Pingback: Maak van je Magazine een crossmediaal Merk op de Nationale Uitgeefdag | JUSTK.JUSTK.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.