Grazia beautybloggers masterclass: in 10 stappen naar een succesvol blog

Grazia’s marketingmanager had me gevraagd samen met 1 van de bloggers van Blogtoday een presentatie te verzorgen tijdens de Beautybloggers masterclass. En dat doe ik graag! Zeker toen ik hoorde dat de andere sessies verzorgd werden door Beautygloss en Beautylab, de grootste beautybloggers van Nederland! Mijn sessie heette ‘In 10 stappen naar een succesvol blog’.

Graziabeautybloggersmasterclass

De reacties waren echt geweldig! Nog nooit heb ik zoveel vragen gekregen uit de zaal en zoveel leuke reacties (en veel nieuwe volgers!) op social media. En ik heb ook nog erg veel kaartjes van bloggers gekregen met de vraag of ik naar hun blog wil kijken, dat ga ik zeker doen. Ik ben natuurlijk inmiddels wel erg kritisch geworden, want ik zie ze dagelijks langskomen en ik ken de succes story’s, maar ik zal proberen nuttige feedback te geven.

Ik deed de presentatie ‘s ochtends met Instagrammer/blogger Negin Mirsalehi en ‘s middags met NL magazine icoon Harriet Calo van Isn’t it Divine. Mijn presentatie vind je terug op Slideshare:

Ik heb de leukste pics en tweets weer verzameld zoals je inmiddels van me gewend bent en ik kan wel zeggen dat het vnl pics zijn, want er waren niet zoveel tweeps (mensen die twitteren) en er werd weinig over de inhoud gezegd. Maar: een h-e-l-e-boel foto’s. Check it out!

 

5 Comments

 1. Beautydagboek 27 oktober, 2013 at 09:10

  Ik vond je presentatie over het benutten van social media erg leerzaam! Ik heb er dingen van opgestoken die ik zeker ga toepassen, bedankt! Het was een erg leuke dag en heb er zeker wat aan gehad. Ook erg leuk om je eigen blog eens te zien! Groeten Liset

  Reply
 2. Chantal 27 oktober, 2013 at 09:36

  Wat een inspirerende dag, echt een aanrader voor elke blogger (to be)! Wel jammer dat je nu juist mijn tweet eruit hebt gepikt die compleet verraadt dat ik totaal geen beautyblogger ben 😉

  Reply
 3. Wendy 27 oktober, 2013 at 17:03

  Het was een super leuke en inspirerende dag! Ik ben dan geen beauty blogger (namelijk fashion), maar had dit zeker niet willen missen. 🙂

  Bedankt voor de tips!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  Reply
 4. Linda 28 oktober, 2013 at 09:58

  Was super!! Voor mij de meest nuttige presentatie van de dag :))

  Groetjesss x

  Reply
 5. Sarandipity 28 oktober, 2013 at 14:35

  Ik was er helaas niet bij maar wat een goede tips!
  Hier heb ik zeker wat aan!

  Thanks!! xxx Saranda

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *