Stem je op mijn keynote-idee voor #SXSW14?

Ik schreef er laatst al een blog over: ik zou dolgraag een keynote geven op de South by SouthWest Interactive conferentie in Austin Texas, in maart 2014 (ja, echt dan pas!) Ik ben er al twee keer eerder geweest, want het is gewoonweg dé plek als je nieuwe dingen wilt weten of leren over de digitale wereld. Je kunt er kiezen uit meer dan 5.000 sessies tijdens 6 dagen en niet alleen door de sessies word je slimmer, maar vooral ook door een week continue op hoog niveau bezig te zijn met je eigen werk en ideeeen.

Er zijn voor dit congres maar liefst 4.000 voorstellen ingeleverd, en 30% wordt bepaalt door stemmen van anderen. 40% wordt bepaalt door een professionele jury van SXSW bepaalt en nog eens 30% door de werknemers van het festival, zoals ik het liever noem.

Mijn voorstel heet ‘BLOGGER DNA’ en ik wil als ik door mag de komende maanden meer onderzoek doen om mijn theorie te staven. Ik heb de afgelopen jaren honderden bloggers gesproken en wil de verschillende type bloggers wat meer doorgronden met cijfers. Zowel gedrag van fashion, beauty, travel, mommy etc bloggers als getallen. Bezoekers, events, geld, bannering, non-spot, deals etc.

Stem je op mij? Je hoeft er alleen een account voor aan te maken, ‘thumbs up’ te geven en liefst nog even te delen?

Vote_My_Session

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.