Social influencers rule the world – Sanoma Media Matters

SanomaMediaMatters_KirstenJassies_socialInfluencers
Voor het event Sanoma Media Matters #SMM14 werd ik gevraagd een presentatie te geven. Ik koos het onderwerp dat de meeste mensen het leukste vinden tijdens mijn presentaties: social influencers. Ik heb een aantal nationale en internationale grootheden bij elkaar gezocht op Youtube, Instagram en Pinterest en hun verhalen verteld. Hoe ze ze groot zijn geworden, wat ze precies doen en wat ze verdienen.

Hier vind je mijn presentatie over social influencers op Slideshare. Er zitten 3 filmpjes in, je kunt erop klikken en dan openen ze in een nieuw scherm (bij Influencers, Pewdipie en Gra3yardgirl)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.