Superhandige selfiestick voor je selfies en wefies

De selfiestick: superhandig voor bloggers en instagrammers. Nooit meer stunten met je selfies en wefies!

Nee, ik heb geen aandelen in deze partij.

Kirsten_selfiestickpic

Had ik dat maar, die aandelen, want volgens mij heb ik er al een aantal verkocht dankzij wat social shares.
Ik ben zo blij met mijn selfiestick, zo blij als een kind.
Psychologisch gezien was de #selfie al heel interessant, de #selfiestick maakt het nog intrigerender.
Naast dat we graag foto’s van onszelf maken, hoeven we ook nooit meer een onbekende te vragen een foto te maken.
Lekker individualistisch, narcistisch, makkelijk. Oei, wat een onaardige woorden.
Dag sociale leven, hallo online sociale leven.

Maar kijk eens wat voor mooie dingen je ermee kunt doen, zoals deze jongen op z’n motor door de wereld (dank Ronald van elbuenoelfeo voor de link)

Around the World in 360° Degrees – 3 Year Epic Selfie

Selfiestick aka Monopod
De selfiestick staat beter bekend als de monopod. Maar een slimme marketeer veranderde de naam van zijn product in selfiestick en verkoopt er nu waarschijnlijk massa’s meer. Ik had al eerder een tripod aangeschaft (een driepoot), berehandig voor de zelfontspanner, maar meestal kan ik die nergens aan vastzetten. De GoPro camera lijkt me ook een fijne gadget, maar met de selfiestick op zak (hij is lekker klein en compact) kan ik alles fotograferen op de manier waarop ik wat graag fotografeer. Maar dan met mezelf erbij. Wat wil je nog meer?

SONY DSCSelfiestick_zwart

Selfiestick kopen
Dingetje kost maar 15€, te bestellen bij Selfiesticks.nl
Ik gaf een presentatie over Instagram en Pinterest bij de redactie van vtwonen en toen hebben we natuurlijk de selfiestick uitgeprobeerd voor een echte #WEFIE (het meervoud van de #selfie) Superleuk! De hele redactie inclusief stylisten, oh yeah!

kirstenjassies_vtwonen_wefie

2 Comments

 1. Debbie 17 juni, 2014 at 22:49

  Haha leuk. Ik heb zo’n stok een jaar of drie geleden gekocht. Handig he!? Ga ‘m weer eens opzoeken en kijken of ik het mechanisme aangedraaid krijg. Dat is door gebruik een beetje te los geworden, waardoor de camera ongewild kantelt.

  Reply
  1. kirstenjassies 18 juni, 2014 at 12:35

   Grappig he, gewoon een ander naampje en hoppa, een boost voor het product. Ik gebruik de tripod ook niet zoveel, maar hij is wel heel handig.

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.