Je eigen gifjes maken – en dit zijn de mijne

via GIPHY

Eindelijk heb ik ze! Eigen gifjes!
Ik heb ze laten maken door Marijke Hoos van Socialutions, een dikke vette aanrader! Ze vroeg me welke ik wilde hebben en dat zijn natuurlijk gifjes van mijn boek Instaproof, van mijn Instagramtrainingen en van mijn geliefde bier, en mijn bierrubriek ‘Blonde on Beer’. Binnen no time had ze een stapel voor me laten maken. Door mijzelf te gebruiken en mensen die mijn boek lezen of training volgen.

Je vindt ze op mijn eigen Giphy kanaal. Die heeft het adres https://giphy.com/channel/kirstenjassies. Helaas is mijn account niet geverifieerd, dus wanneer je zoekt op KirstenJassies of Instaproof zul je ze niet vinden en daarom kun je ze ook niet via Instagram Stories in je Story plakken. Ik heb de verificatie hier aangevraagd, en de eerste feedback was dat ik geen e-mailadres gebruikt had dat op mijn domein stond. In mijn geval dus kirstenjassies.nl en een e-mailadres dat eindigt op @kirstenjassies.nl. Nadat ik dat had aangepast werd ik alsnog geweigerd en dit keer zonder reden. Nu kan ik het niet nogmaals aanvragen want het als ik naar het formulier ga krijg ik meteen de melding dat het voor mij helaas niet kan. Wellicht nog even met een andere browser of ip-adres proberen.  Ik las daarnaast dat je minimaal 5 gifjes moet uploaden voor een geverifieerd account en zorg voor goede en relevante tags, niet meer dan 20 stuks.

Wil jij ook je eigen gifjes maken of laten maken? Dat kan in apps als Gifmaker of met Canva. Of je laat het doen door Socialutions of Snip Snap on Social. Die laatste organiseert wel eens gifjesdag en daar wil ik wel graag een keer heen. Om video’s van mezelf om te toveren naar gifjes, net als Bas Smit bijvoorbeeld.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *