Interview: interieurblogger Theobert Pot

Theobert Pot, a.k.a. The Nice Stuff Collector,  heeft niet alleen een supergoede smaak, hij is ook nog een TOP-ontwerper. En hoe hij zo hard gegroeid is op Insta? Door zichzelf te zijn, zijn prachtige huis dagelijks te delen en door SUPERsociaal te zijn. Het kan! Hier het #INSTApaspoort van Theobert.

Aantal volgers

66.700 (augustus 2018)

Profieltekst

Interiorblogger | Interested in graphic design interior styling food & lives with Jelle | Winner VTwonen blog Award!

Mijn grootste Insta-secret is

dat ik niks begrijp van het algoritme hahaha.

Dit soort posts scoren bij mij het best

volledige overviews van het interieur met veel kleur. Wanneer ik details van het interieur plaats dan herkent men dit minder als het beeld van mij. Maar voor de totale overview is het natuurlijk wel heel belangrijk dat je feed er afwisselend uitziet. Daarom blijf ik close-ups en overviews toch met elkaar afwisselen.

Dit is mijn top tijd om te posten

20:00 uur in de avond. Men zit thuis op de bank te relaxen, pakt de telefoon en de interactie begint.

Mijn favoriete account om te volgen

@rubenhughes, omdat hij met zijn telefoon de meest mooie en sfeervolle beelden maakt en vooral inspiratie geeft voor stories. Rustig beeld, maar zo’n goed gevoel voor compositie en styling.

Als ik je één Insta-tip mag geven, dan is dat

Creëer je eigen identiteit op Instagram door eigen beeld te gebruiken en interactie op te zoeken met je volgers. Hierdoor ontstaat er een oprechte band en interesse, waardoor je ook waardevol bent om met ontwerpers en labels samen te werken. Maar bovenal plezier te beleven aan de inspiratie ik zelf hierdoor ontvang van mijn volgers. Zo leuk!

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *