Whois…. op twitter

Laatst werd ik om 5 uur ‘s nachts wakker met een killer-idee voor een post. Vaak blijken zulke verhalen minder goed te zijn dan je ‘s nachts denkt.

Mijn twitterrelaties.
@Marcoleijtens is mijn vriend. We hebben samen 2 kids, een poes en een huis.
@JaneCKramer is een van mn beste vriendinnetjes en daarnaast al jaren mijn dj partner in crime. We draaiden op Lowlands, de droom van elke dj.
@Kim_S werd van collega een supergoed vriendinnetje dat in dezelfde branche werkt, en we sparren graag over de mogelijkheden van social en de toekomst van het internet. Maar ook over RL natuuurlijk. En we gaan altijd samen naar Oerol.
@Nils_R is de vriend van mijn beste vriendinnetje @Kim_S en dus ook een vriend. Zijn bedrijf Aggregate heeft een SEO-publishing-systeem, dat ik aan het uitproberen ben voor home deco.
@Bramlabam is de vriend van @JaneCKramer , professioneel drummer bij o.a. Waylon en Kyteman.
@MartijnvdNeut is mijn baas. Net als ik niet bij Sanoma weg te slaan. Deed eerder Cosmo, Autoweek en Playboy. Nu adjunct uitgever.
@W_Johan was vorig jaar mijn baas als uitgever Home Deco.
@Planet_KL is een goede vriend die 100 meter bij me vandaan woont, hij haalt nieuwe artiesten/muzikanten naar NL voor hippe feestjes.
@Fredoichi zat bij me op de middelbare school en nu maakt hij geweldige LEGO-sculpturen naast zijn grafische vormgever-job.
@Globalistaa is een collega die erg grappig en enigzins cynisch tweet over haar single life in Amsterdam.
@MarinaOnline ken ik omdat we samen dagelijks naar Naarden-Bussum reisden met de trein, nu werkt ze bij Flavourites.
@PastoorPoncke zat bij me op de middelbare school in Harderwijk en gaat nu nog met mensen om die ik ook nog wel eens zie.
@MeneervanDale is een ex die @PastoorPoncke ook kent.
@Niek_Stolker was ooit getrouwd met een van mijn beste vriendinnetjes. We deelden een flatje met zijn 3-en.
@BasPaternotte was de beste vriend van @Niek_Stolker
en met hem moest ik de trouwerij organiseren.
@Bas_taart was behoorlijk crimineel/onbetrouwbaar toen ik hem lang geleden kende en schijnt nu stagiair te zijn van @Niek_Stolker.
@Annedebuck @vtweditor @Jannine_B @LeeuwRo @Lindapijper @Natasjakatinka allemaal collega’s van home deco (de woonbladen en sites van @SanomaNL
@Blauw @Joeyno @Coen collega’s van Sanoma digital, leuke en handige boys waar ik graag mee samen werk
@radavi @kimipedia @boarderbabe @stefbrooijmans @hellemans zijn collega’s van mijn vorige job bij Moviq, een woonplatform dat we samen mochten opzetten van de Rabobank.

Het lijkt me interessant om van meer tweeps te lezen met welke andere tweeps ze relaties hebben en in welk opzicht.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *