Ik rockte de zaal met mijn presentatie Instagram marketing

Op de foto met Roos van Vugt, Saskia Wijsman, Jarno Duursma en Elja Daae. Samen goed voor 31.000 Twitter volgers!
Op de foto met Roos van Vugt, Saskia Wijsman, Jarno Duursma en Elja Daae. Samen goed voor 31.000 Twitter volgers!

Ik lig helemaal gelukkig te zijn in mijn hotelbed. In het Mercure hotel in Groningen, dankzij #SMC050 Vanavond mocht ik spreken bij de Social Media Club Groningen, onder leiding van de leuke Jarno Duursma. Ik heb nog nooit zo’n fijne zaal gehad. Na afloop alleen maar complimenten op Twitter en IRL, zoals deze:

Tijdens een presentatie voel je soms dat je goed bezig bent. Ook als je fout zit trouwens, dat kun je hier nog eens lezen. Met name mijn verhaal over het kopen van volgers ging er goed in, hier in Groningen. Daarover lees je meer in deze populaire blogpost. De hele presentatie Instagram Marketing vind je hieronder. Laat me weten als je nog vragen hebt, dan beantwoord ik ze voor je. Vanaf nu houd ik nog meer van Groningen! Dank Jarno en #SMC050


 
De video die de SMC club van de presentatie maakte:

 

2 Comments

  1. Pingback: Hannah Ellens | #SMC050: lessons learned over Snapchat, Tumblr en Instagram

  2. Christel 26 oktober, 2014 at 16:26

    Ohhhh was jij in Groningen…. Helaas was ik die avond niet in de gelegenheid te komen. Maar ik heb wat gemist zie ik….

    Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *