Facebook marketing: adverteren, video, herkenbare content

Donderdag 9 juni 2016 vond het Facebook marketing congres plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Georganiseerd door Peter Minkjan van Likeconomics en Entopic, een bureau voor webredactie en content.

Peter trapte af met een verhaal over alle ontwikkelingen op Facebook en de beste content. Daarna volgde het verhaal van trendwatcher Sander Duivestein, een rollercoaster met nieuwe ontwikkelingen in de digitale wereld, erg leuk!
Ik heb de dag samengevat in een storify, met de meest interessante tweets en foto’s, deze vind je onderaan deze pagina.

Ik mocht in de grote zaal spreken over Instagram Marketing, en heb mijn sessie gelivestreamd vanaf mijn Facebook pagina. Je kunt deze hier ook terugkijken, zie hieronder. Dit keer had ik een nieuw design voor mijn presentatie, gemaakt door Matthijs Schipper. Superleuk speels format, wat helemaal aansluit bij mijn praktische verhaal en het prikkelende visuele. De presentatie zit ook vol met gifs, die zie je helaas niet in de Slideshare. Hier zie je mijn presentatie ‘9 ideeën om te groeien op Instagram.’

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.