Bloggers hebben macht – presentatie Kleine Fabriek

Zondag 6 juli gaf ik de presentatie Bloggers hebben macht, hoe bouw je een relatie met ze op op de Kleine Fabriek in de RAI. De Kleine Fabriek is dé Internationale vakbeurs op het gebied van kindermode, kinderschoenen en accessoires. 

Voor mijn presentatie bij de Kleine Fabriek heb ik me gefocussed op mommy- en familie bloggers en social influencers als April&May, Maandagdaandag, Madebylon uit Nederland. Ter inspiratie laat ik de grote influencers uit de US zien: Ree Drummond aka The Pioneer Woman (Facebook), Oh Joy aka Jo Choy (Pinterest) en de Shaytards (Youtube).

Hieronder vind je de slides die ik tijdens de presentatie gebruikt heb

 

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *