40 en Freelance

As of today kan ik het jullie allemaal vertellen:

Ik ga per 1 september 2014 voor mijzelf beginnen!
40 en freelance
I am starting my own company!
She's starting her own company

Het starten op een september was belangrijk voor mij, want ik word op 31 augustus 40 jaar. Voor mij een grote mijlpaal. Ik vind het een prachtige leeftijd en ook een waarop je groot en wijs genoeg bent om een eigen bedrijf te hebben.

Een van mijn doelen was om ooit voor mezelf te beginnen en ik heb goed in mijn oren geknoopt: hoe langer je wacht hoe moeilijker het wordt. Maar ook: als je eenmaal voor jezelf werkt wil je nooit meer anders, en dat geloof ik graag! Ik wilde dolgraag voor/op mijn 40ste voor mezelf aan de slag gaan en na een aantal maanden wikken en wegen  heb ik de knoop doorgehakt en mijn ontslag ingediend. Op 1 september, daar had ik echt mijn zinnen op gezet. Het ontslag mailtje verzenden kostte me nog best wat zweetdruppels. Een carrière van maar liefst 10 jaar bij Sanoma, van 1998 tot nu, met  5 jaar ertussen bij andere bedrijven. Zoals Lost Boys en  Studio Room.

Doodeng want: mijn salaris draagt een groot deel van de hypotheek, ik heb 2 kinderen met mijn vriend, maar … ik ga ervoor. Mijn vakgebied ontwikkelt zich harder buiten Sanoma en daar wil ik me op focussen, mijn specialiteit nog verder uitbreiden, dat is belangrijk in deze tijd. Het dagelijks werken met bloggers is het mooiste werk dat er is en ik heb met alle liefde Blogtoday opgezet, maar toch ga ik weg. Ik blijf gelukkig 2 dagen als freelancer voor Sanoma werken om bloggers te begeleiden en social influencers (intern van redacties) op te leiden.

The WHY van mijn eigen bedrijf? (zie Simon Sinek)
Ik wil mijn kennis en passie voor bloggen en social media delen!

Blogcoaching. Workshops contentstrategie, bloggen en social media. Presentaties Social influencers en Instagram Marketing. Een online marketing en/of contentstrategie opzetten.
Ik ga het allemaal doen. Achter de schermen heb ik het hier en daar al laten vallen waardoor ik van september tot en met december al heel veel leuke dingen ga doen:

– Interne social influencers opleiden bij Sanoma, en een aantal Blogtoday bloggers begeleiden
– Online strategie en uitvoeringDe wereld van Snor‘ in Utrecht > hier gaan we een grote community van maken! (samen met oprichters Claudette en Annemarieke)
Meet the Blogger Blogcoaching en Masterclasses > de eerste op donderdag 13 november in de nieuwe store van April&May
SRM trainingen geven voor de tak online marketing: contentstrategie en social media in Amsterdam en Utrecht, de eerste 4 al in september
E-learnings ontwikkelen voor Studytube, de eerste is Instagram Marketing en deze gaat in september live, daarna (mits het genoeg oplevert) oa voor Bloggen voor gevorderden en Pinterest voor business
– De opleiding Bloggen is NETwerken in het najaar opnieuw voor Sanoma geven
Blogcoaching > mijn eerste opdrachtgevers zijn Brandwriters (bedrijf) en een organisatie adviseur
– Heel veel losse spreekopdrachten zoals Meet the blogger in Amsterdam in september, Academyoost in oktober, bij Blogst in Hamburg in november.

Heb je ook een opdracht voor mij? Of weet je iemand die dat zou kunnen hebben?
Laat het me weten via kirstenjassies@gmail.com of 06-41280671
Mijn tarieven en werkzaamheden vind je op de pagina ‘Huur Kirsten Jassies in‘ 
En vergeet niet zo nu en dan mijn blog te checken!

 

 

5 Comments

 1. Jennie from the Blog 10 juli, 2014 at 19:58

  Super dat je de stap hebt gezet. Gefeliciteerd en heel veel succes! Maar ik denk dat dat helemaal goed gaat komen 🙂

  Reply
  1. kirstenjassies 11 juli, 2014 at 09:51

   ik denk het ook! Maar we gaan elkaar zien vanaf september!

   Reply
 2. Debbie 11 juli, 2014 at 06:22

  Wow, goed dat je dit gaat doen! Heel veel succes!

  Reply
 3. Archana 8 augustus, 2014 at 22:24

  Hey Kirsten, jammer dat mijn reactie niet is toegevoegd 🙁

  Reply
 4. Linda 26 augustus, 2014 at 08:51

  Veel succes met je nieuwe uitdaging!

  Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.